آ

  • آذری فر، مریم بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • آسوده، احمد ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران [دوره 6، شماره 3، 1389]

ا

  • ابراهیم زاده موسوی، سید محمد علی اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • احتیاطی، احمد تحلیل تصاویر رقمی مغز نان بربری غنی شده با آرد سویا [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • اروجعلیان، عبدالرضا اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • اسپرن، ویدا تأثیر پکتین بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقد‌کننده‌های کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • اسدپور، الهام بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • اسدی، غلامحسن بررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با دو نوع شیرین کننده رژیمی بر خصوصیات بافتی و ریز ساختار گز [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • اسماعیلی ساری، عباس تاثیر جنسیت، طول و وزن بدن بر محتوی امگا-3 موجود در بافت خوراکی دو گونه از سخت پوستان (Penaeus semisulcatus و Thenus orientalis) خلیج فارس [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • اسمعیلی، محسن تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ی رسیدن انگور سفید بیدانه [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • اعلمی، مهران بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • اعلمی، مهران ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • اعلمی، مهران تأثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • الهامی راد، امیرحسین بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • الهی، محمد تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • الهی، مهدی تاثیر جنسیت، طول و وزن بدن بر محتوی امگا-3 موجود در بافت خوراکی دو گونه از سخت پوستان (Penaeus semisulcatus و Thenus orientalis) خلیج فارس [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • امام جمعه، زهرا اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • امام جمعه، زهرا بررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با دو نوع شیرین کننده رژیمی بر خصوصیات بافتی و ریز ساختار گز [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • امام جمعه، زهرا اثر پیش تیمار و روش های مختلف خشک کردن بر روند خشک شدن، بافت، رنگ، مقدار و سرعت باز جذب آب ورقه های قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • امیری، سهیل بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • امیری، سهیل ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه [دوره 6، شماره 4، 1389]

ب

  • براتیان قرقی، زهره تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • بلوریان، شادی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • بهرامی فر، نادر تاثیر جنسیت، طول و وزن بدن بر محتوی امگا-3 موجود در بافت خوراکی دو گونه از سخت پوستان (Penaeus semisulcatus و Thenus orientalis) خلیج فارس [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • بهزاد، خلیل بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • بهزاد، خلیل عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم [دوره 6، شماره 2، 1389]

پ

  • پاسبان، آتنا تحلیل تصاویر رقمی مغز نان بربری غنی شده با آرد سویا [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • پزشکی، پرنیان تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • پورآذرنگ، هاشم بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • پورآذرنگ، هاشم بهینه سازی استخراج اینولین از غده‌ی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1389]

ت

  • توکلی پور، حمید مطالعه امکان تولید برگه موز توسط روش خشک کردن ترکیبی هوای داغ و مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1389]

ج

  • جعفری، سید مهدی بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • جعفری، سید مهدی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • جعفری، سید مهدی تأثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • جمالیان، جلال اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • جمشیدی کلجکاهی، نسرین تأثیر پکتین بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقد‌کننده‌های کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • جوانمرد، مجید بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1389]

ح

  • حدادخداپرست، محمدحسین بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • حسن‌پور، علی تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ی رسیدن انگور سفید بیدانه [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • حسنی، فاطمه بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • حسینی، سید ابراهیم تأثیر پکتین بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی تافوی (پنیر سویا) تولید شده توسط منعقد‌کننده‌های کلرید کلسیم و گلوکونو دلتا لاکتون [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • حسینی، فرشته تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • حمیدی، زهره امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • حمیدی، زهره فرمولاسیون لواشک از ضایعات میوه کیوی [دوره 6، شماره 4، 1389]

خ

  • خشنودی، سارا تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • خمیری، مرتضی تأثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون [دوره 6، شماره 4، 1389]

د

ذ

  • ذوالفقاری، مهدی مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • ذوالفقاری، مهدی مقایسه ارزش غذایی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی اندازه های مختلف ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فصل بهار [دوره 6، شماره 3، 1389]

ر

  • رحمانی‌دیدار، علاالدین تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ی رسیدن انگور سفید بیدانه [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • رضایی، راحیل بررسی تأثیر هیدروکلوئید دانه اسفرزه بر ویژگی ‌‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • رضوی، سید محمد علی بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • رضوی، سید محمد علی تغییرات خصوصیات فیزیکی و کیفی شربت ساکارز انورته شده [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • رواقی، مریم ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران [دوره 6، شماره 3، 1389]

ز

  • زاهدی دیزج یکان، یونس تأثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی‌های مکانیکی، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • زکی پور ملک آبادی، الهام فرمولاسیون لواشک از ضایعات میوه کیوی [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • زمردیان، علی اصغر بکار گیری شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی نخود سبز در یک خشک کن بستر سیالی با کمک ماکروویو [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • زیرجانی، لیلا مطالعه امکان تولید برگه موز توسط روش خشک کردن ترکیبی هوای داغ و مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1389]

س

  • سریری، فرناز اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • سلیمانیان زاد، صبیحه شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری در پنیر لیقوان [دوره 6، شماره 2، 1389]

ش

  • شعبان پور، بهاره مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • شعبان پور، بهاره مقایسه ارزش غذایی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی اندازه های مختلف ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فصل بهار [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • شعبانی، علی مقایسه ارزش غذایی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی اندازه های مختلف ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فصل بهار [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • شهیدی نوقابی، مصطفی عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • شیخ زین الدین، محمود شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری در پنیر لیقوان [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • شیرانی بیدآبادی، فرهاد مقایسه ارزش غذایی و بررسی تناسب ارزش تغذیه ای و ریالی اندازه های مختلف ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) در فصل بهار [دوره 6، شماره 3، 1389]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • صادقی ماهونک، علیرضا ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • صداقت، ناصر تأثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی‌های مکانیکی، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته [دوره 6، شماره 2، 1389]

ض

  • ضابطیان حسینی، فاطمه بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز [دوره 6، شماره 2، 1389]

ط

  • طاهری، علی بررسی خواص پروتئین‌های هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم‌های تجاری [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • طباطبایی یزدی، فریده بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن [دوره 6، شماره 4، 1389]

ع

  • عابدیان کناری، عبدالمحمد بررسی خواص پروتئین‌های هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم‌های تجاری [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • عباسی، سلیمان امکان تولید پودر ماست با استفاده از خشک کن مایکروویو- خلاء [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • عباسی، سلیمان فرمولاسیون لواشک از ضایعات میوه کیوی [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • عباسی، صدیقه مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • عمادزاده، بهاره بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار [دوره 6، شماره 4، 1389]

ف

  • فرحناکی، عسگر اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • فضلی بزاز، بی بی صدیقه بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • فلاح زاده، ساناز مقایسه تاثیر عصاره های آویشن شیرازی، پیاز و کاکوتی کوهی بر زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 6، شماره 2، 1389]

ق

  • قاهری، رسول بررسی اثر جایگزینی ساکارز و گلوکز با دو نوع شیرین کننده رژیمی بر خصوصیات بافتی و ریز ساختار گز [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • قدس روحانی، محسن بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • قربانی، محمد بررسی میزان پروتئین محلول و ظرفیت جذب آب و روغن آرد حاصل از حبوبات مختلف [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • قطبی، معصومه شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری در پنیر لیقوان [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • قنبرزاده، بابک تأثیر اسید پالمیتیک بر ویژگی‌های مکانیکی، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی گلوبولین پسته [دوره 6، شماره 2، 1389]

ک

  • کاراژیان، حجت طبیعت پلی الکترولیتی صمغ دانه شاهی [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • کدخدایی، رسول بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • کدخدایی، رسول بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • کدخدایی، رسول بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • کوچکی، آرش بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز [دوره 6، شماره 2، 1389]

گ

  • گروسی، فرزانه بررسی ماندگاری میوه کیوی پوشش داده شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و روغن سبوس برنج [دوره 6، شماره 3، 1389]

م

  • مجذوبی، مهسا اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • محبی، محبت مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • محبی، محبت تحلیل تصاویر رقمی مغز نان بربری غنی شده با آرد سویا [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • مدرس مطلق، اسعد تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ی رسیدن انگور سفید بیدانه [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • مرتضوی، سید علی بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانوامولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • مرتضوی، سید علی بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود در سس مایونز [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • مرتضوی، سید علی بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • مرتضوی، سید علی بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • مصباحی، غلامرضا اثر تفاله چغندر قند بر کیفیت نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه‌های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • معتمدزادگان، علی بررسی خواص پروتئین‌های هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم‌های تجاری [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • موسوی، سید محمود مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن پیاز به کمک خشک کن هوای داغ [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • موسوی نسب، مرضیه تولید میکروبی لایزین با استفاده از آب پنیر و ملاس [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • مولا، داریوش بکار گیری شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی نخود سبز در یک خشک کن بستر سیالی با کمک ماکروویو [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • مومن زاده، لیلا بکار گیری شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی نخود سبز در یک خشک کن بستر سیالی با کمک ماکروویو [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • میرسعیدقاضی، حسین اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • میلانی، الناز بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • میلانی، الناز بهینه سازی استخراج اینولین از غده‌ی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1389]

ن

  • نصیری، مقداد تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ی رسیدن انگور سفید بیدانه [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • نصیری محلاتی، مهدی بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • نظری، رجب محمد بررسی خواص پروتئین‌های هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی تون زردباله (Thunnus albacares) با استفاده از آنزیم‌های تجاری [دوره 6، شماره 1، 1389]

  • نویدبخش، مهدی اثر پارامترهای فرآیند بر گرفتگی غشاء میکروفیلتر در حین شفاف سازی آب انار [دوره 6، شماره 1، 1389]

و

  • وریدی، محمد جواد بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار [دوره 6، شماره 4، 1389]

  • وطن خواه، شهرزاد بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • وطن خواه، شهرزاد بهینه سازی استخراج اینولین از غده‌ی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1389]

  • وکیلیان، حنه بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی وبهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 2، 1389]

  • وکیلیان، حنه بهینه سازی استخراج اینولین از غده‌ی سیب زمینی ترشی به کمک روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1389]

ه

  • هزاد، روح الله عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم [دوره 6، شماره 2، 1389]

ی

  • یاسمنی فریمانی، تکتم اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا [دوره 6، شماره 4، 1389]